Concurs: Surprize dulci cu Dr. Oetker

Oetker, catalog prezentare 2012.indd

UPDATE: Câștigătorii concursului sunt Gabriela și Ioan. Felicitări! Vă voi contacta zilele acestea pentru stabilirea termenilor de înmânare premiu. Primăvară frumoasă!

UPDATE: Pentru că a fost prea din scurt acest concurs și pentru că am fost urecheată că cer în mod public info personale, revin cu mărirea perioadei de concurs și modific puțin regulile 🙂
1. Premiul
constă într-o pungă cu produse Dr. Oetker + un cadou surpriză + posibilitatea de a apărea în noul număr al revistei Momente Dulci.
2. Perioada de concurs se extinde până pe data de 29.02.2016.
3. La aceast concurs pot participa numai persoane care au împlinit vârsta de 18 ani.
4. Modalitatea de înscriere în concurs: Tot ce trebuie să faci este să te înscrii împreună cu un prieten/o prietenă ce iubește prăjituritul, în Dr. Oetker Desert Club, printr-un comentariu la această postare (și pe mail la adresa mirela.neagu@smartplus.ro cu titlu Inscriere in Desert Club), în care îți scrii numele și prenumele + numele și prenumele prietenului (ex. Cristian X + Cristina Y), apoi te voi contacta în privat pentru a-mi furniza și restul detaliilor, respectiv (nume, prenume, nr. tel., adresa de corespondență, oraș, județ, mail și data nașterii – pentru tine și prietenul tău, conform datelor oficiale prezentate și aici).
5. Desemnarea câștigătorului o voi face pe data 01.03.2016, prin tragere la sorți.
6. Acordarea premiului se va face personal dacă câștigătorul este din București, sau prin Poșta Română pentru restul localităților.

BAFTĂ TUTUROR!

 

 

Se spune că dacă ești copil cuminte, mai ales în luna decembrie, o să primești cadouri multe. Ei bine, nu știu ce să spun despre cumințenie, cert este că azi am mai primit un cadou din seria celor dulci. Faptul că anul trecut am avut inspirația de a da curs invitației Dr. Oetker de a mă înscrie în clubul dedicat pasionaților în prăjiturit, Desert Club, mi-a adus numai bucurii. Pe lângă revistele cu rețete delicioase, Momente Dulci, ce se trimit exclusiv membrilor Desert Club, am avut plăcerea de a testa în premieră noile produse Dr. Oetker, de a primi mici cadouri utile în fiecare bucătărie și nu în ultimul rând, de a-mi surprinde mereu prietenii cu câte o idee inovativă, specifică renumelui Dr. Oetker.

Dacă ești în căutare de idei noi în prăjiturit, vrei să mulțumești cuiva sau să-i spui „mă gândesc la tine”, înscrie-te și tu în Dr. Oetker Desert Club și vei descoperi rețete pentru deserturi speciale, idei moderne de decor, detalii despre cele mai noi produse, cadouri aniversare, dar și posibilitatea de a înscriere la rândul tău prieteni care îți împărtășesc pasiunea prăjituritului de calitate. Te poți înscrie aici sau mă poți contacta direct, printr-un comentariu la această postare. Și pentru că se apropie Crăciunul și sunt darnică, am pregătit și un mic concurs 🙂

Înscrie-te împreună cu un prieten în Dr. Oetker Desert Club, iar eu voi oferi, prin tragere la sorți, un cadou plin de ingrediente Dr. Oetker și câteva surprize numai bune pentru pregătirile de sărbători! Așadar grăbește-te să-mi scrii într-un comentariu (sau pe mail la adresa mirela.neagu@smartplus.ro cu titlu Inscriere in Desert Club) datele tale personale și ale prietenului tau (nume, prenume, nr. tel., adresa de corespondenta, oras, judet, mail si data nasterii) până pe data de 20.12.2015, iar a doua zi voi anunța câștigătorul și-l voi contacta direct pentru înmânarea premiului.

*Pentru a vă asigura că acestea sunt datele necesare înscrierii în club, puteți verifica și pe site-ul Dr. Oetker, sectiunea Club Dr. Oetker, numai că pentru participarea la concurs va trebui să îmi scrieți aici sau pe mailul mai sus menționat. Datele furnizate cu caracter personal vor fi folosite doar în scopul înscrierii în Dr. Oetker Desert Club!

Acum profit de ocazie și îți prezint noul și deliciosul Mug Cake 🙂

1Timp de preparare: 3 minute

Ingrediente:
1 plic Mug Cake
5 linguri de lapte
Mai ai nevoie de:
o cană 250 ml (potrivită pentru cuptorul cu microunde)

Mod de preparare: Se pun cele 5 linguri de lapte într-o cană, se adaugă conținutul plicului Mug Cake și se amestecă energic, până la omogenizarea completă. Se pune cana în cuptorul cu microunde și se lasă 1-2 minute, în funcție de setările cuptorului. Se consumă caldă.

Poftă bună!

 

2

3

4

5

14 gânduri despre „Concurs: Surprize dulci cu Dr. Oetker

    • Draga Oana, ma bucur tare mult sa aflu pasiunea ta pentru prajiturit, insa pentru valabilitate concurs nu uita sa imi trimiti pe mail (mirela.neagu@smartplus.ro) atat datele tale complete, cat si cele ale prietenei inscrise: nume, prenume, nr. tel., adresa de corespondenta, oras, judet, mail si data nasterii!
      BAFTA!

      Apreciază

  1. Wow! O gramada de minunatii pentru rasfaturi dulci dulci dulci. Imi place mult martisorul handmade, dar cel mai mult, mi-a placut ghiocelul de pe biletel. Ioan e incantat si el. A confiscat toate plicurile de MugCake transferandu-le in rucsac ca sa le savureze la birou, impreuna cu inimioarele de zahar pentru decor. Si pentru ca se vor termina repede, am primit comanda de briose. :))

    Multumim mult pentru premiu, a fost peste asteptari. Iti dorim o primavara cel putin la fel de dulce ca a noastra si plina de iubire!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.